4160

11ο Διεθνές Πολυπολιτισμικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Εθνών

Δελτίο  Τύπου

Του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών (Σ.Φ.Ε)

Association of Friendship Αmong Nations (A.F.A.N)

 

Στις 22 & 23 Ιουνίου 2013 ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών πραγματοποίησε το «11ο Διεθνές Πολυπολιτισμικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Εθνών» αφιερωμένο στο Περιβάλλον, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Βριλησσίων στο Δημοτικό Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στο Πάτημα Βριλησσίων.

Την εκδήλωση άνοιξε η Ελλάδα και συμμετείχαν αφιλοκερδώς ομάδες κοινοτήτων από τα κράτη Αίγυπτο, Αρμενία, Γεωργία, Ινδία, Ιταλία, Νότιο Αφρική, Δυτική Αφρική, Ρουμανία και Σρι-Λάνκα, με αντιπροσωπευτικά σχήματα συγκροτούμενα κυρίως από  παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και φοιτούν σε Ελληνικά Σχολεία.

Δόθηκε η διάσταση της σύνδεσης της Προστασίας του Περιβάλλοντος με το σεβασμό, τη διάσωση των πολιτισμών & των παραδόσεων  & την ανάγκη να μεταφέρουμε και τα δύο ανέγγιχτα και επαυξημένα στα παιδιά μας.

 

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν:

  • Η Πνευματική, Πολιτιστική & Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων (Π.Π.Κ.Κ.Β.Π) με τα Τμήματα:
  • Κλασσικού & Σύγχρονου  Μπαλέτου με Χοροδιδάσκαλο την κα Γεωργία  Κωνσταντίνοβα-Πρεβεζάνου.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>